FIRMA PROFIL

Vi har gennem årene udviklet stor erfaring med servicering og vedligehold af maskiner i fødevareindustrien og lignende virksomheder.

Med mere end 15 års erfaring inden for smede- og maskinbranchen løser vi de fleste opgaver i Jern, rustfrit stål og aluminium til erhvervsvirksomheder og private.

Et godt team!

Vi har dygtige medarbejdere, der supplerer hinanden på en god og effektiv måde. Det sætter os i stand til at løse opgaver for vores kunder der spænder meget vidt.

Maskinparken som vi råder over, er moderne og meget alsidig. Og giver dig sikkerhed for levering af emner til yderst rimelige priser.

Vi har et godt og bredt netværk af dygtige underleverandører, som yder en hurtig og effektiv teknisk hjælp – også ved levering af materialer og reservedele

Den daglige ledelse består af Denis Skovbjerg, der sammen med den dygtige medarbejderstab, altid står klar til et samarbejde med dig.

Så kontakt os i dag og så udarbejder vi gerne et forslag og tilbud til dig.

Samarbejde til gode priser

Ds-klejnsmede er en virksomhed, der vil nå nye højder og producere mange nye konstruktioner i fremtiden. En klejnsmede virksomhed, der arbejder på mange nye projekter.

DIT PROJEKT I FOKUS

LØSNINGER TILPASSET DIG

​Vi er en mindre produktions-og servicevirksomhed som fremstiller alt i jern, rustfrit stål og aluminium. Servicerer og renoverer produktionsvirksomheders maskinanlæg ved planlagte stop, i ferier og på “skæve tidspunkter”.

ETHVERT PROJEKT ER UNIKT

DINE IDÈER VORES KOMPETENCER

Hos ds-klejnsmede mener vi, at hvert projekt vi udfører er unikt. Ethvert projekt udspringer af dine idéer og sammensat med vores kompetencer, opnår vi sammen det bedste resultat.

FÅ EN UFORPLIGTENDE SAMTALE

DET ER GRATIS

Udfyld vores online tilbudsskabelon med dine ønsker, idéer og budget. Så skræddersyer vi et godt tilbud, og kontakter dig.

24 TIMERS
DØGNVAGT

VI RYKKER UD TIL HASTEOPGAVER

Vi tilbyder også Industri service med en 24 timers døgnvagt, så dine maskiner eller redskaber altid yder det, de skal.