Industriservice

Ds-Klejnsmede har mere end 1.000 timers industriservice om året, vi levere de bedste fagfolk og en hurtig og effektiv service. Mere end 10 års erfaringer i reparation og vedligeholdelses opgaver og vi kan levere klare alle type smede opgaver, lige fra produktion og montering af nye reservedele så i sikre jeres produktion og maskiner køre 100 %.

Vi har store erfaringer med reparation af produktion maskiner og akut industriservice der gør du har en ekstra hånd når du har brug for det.

Det vores kunder får ud af det?

Forebyggende vedligeholdelse er en god investering i en moderne produktionsvirksomhed og kan i sidste ende spare jer for mange penge.

Vores kunder kan kontakte os 24 timer i døgnet på telefonen, hvis du skal bruge vores akut hjælp til alle former for smede opgaver. Brug os til reparation og vedligeholdelse af maskiner og produktion linjer, vi har alt værktøj og udstyr med i firmabilen og er altid klar på at rykke ud nat og dag.

Kompetencer?

Industriservice døgnvagt telefon alle ugens dage 24 timer i døgnet ring på 76 80 60 02

Vi dækker i en stor radius og køre ud fra 8722 Hedensted, hvor vi let kan komme på motorvejen og derfor dækker vi hele Danmark, vores service afregnes på timeløn.

Vi er leveringsdygtige i alt inden for lejer, gear og motordele. Vi finder altid de rette dele til jeres opgave. Vi kan også fremstille specialdele, da vi råder over moderne værkstedsmaskiner. Det gør os fleksible og i forhold dine udfordringer, så kontakt os i og få et rådgivende møde og få vores tilbud om en fast løsning.

Husk at ingen opgaver er for små eller store til os, vi rykker ud til alle type smedeopgaver i hele landet…..


Eller

24 timers industriservice

Vi udføre industriservice for små og store produktionsvirksomheder, hvor produktionslinjen er gået ned og i skal bruge eksternt hjælp til reparationer og vedligeholdelse af disse produktionslinjer.

Forebyggende vedligeholdelse er en god investering i en moderne produktionsvirksomhed og kan i sidste ende spare jer for mange penge. Start samarbejde med ds-klejnsmede i dag og sikre jeres produktion altid køre som det skal. Vi er altid klar til at rykke ud på opgaven, som reparatør for jer.

Forskellige eksempler på akut industriservice og reparation arbejde vi har udført de sidste 15 år.

Det er vigtigt for enhver virksomhed, at maskinerne kører. Især i de brancher hvor indtjeningen og leveringen er afhængig af maskiner.

Ds-klejnsmede Industriservice er baseret på høj faglighed, flere kompetencer og en knowhow, der er opbygget gennem flere år som samarbejdspartner i industrien.

Industriservice med døgnvagt – akut service til din virksomhed

Vores fokus er kvalitet og god kundeservice. Hvis en maskine ikke virker lørdag aften, kan det betyde forsinkelser i dine leveringer. Vi står derfor til din rådighed døgnets 24 timer for at rykke ud til dine maskiner. Det mener vi, er god kundeservice.

Få en fast timepris, på en 24 timers industriservice aftale med ds-klejnsmede. Det vil sikre, at dine maskiner og din produktion har en stabil fremtid.

Vi lægger stor vægt på høj kvalitet, service og solidt dansk håndværk. Vi holder til i Hedensted i Midtjylland tæt på motorvejsafkørsel. Det giver os en central placering og kan derfor dække hele landet og rykke ud, når du har brug for det.

Kvalitet og omhu giver jer tryghed

Vi er leveringsdygtige i alt inden for lejer, gear og motordele. Vi finder altid de rette dele til jeres opgave. Vi kan også fremstille specialdele, da vi råder over moderne værkstedsmaskiner. Det gør os fleksible og i forhold dine udfordringer.

Vi kan producere alt i stål og jern, svejsninger, skæreopgaver, slibearbejde, drejearbejde, montering af dele og samle nye maskiner.

Vi producerer alt fra bunden; fra tegninger til produktion eller videreudvikling af nye produkter eller maskiner.

Kontakt os i dag og få et tilbud på Industriservice og få en erfaren samarbejdspartner, der løser alle typer smedeopgaver.

Ring på 76 80 60 02 og aftal et møde, så kan du høre, hvordan Industriservice kan gøre en forskel for din produktion.