FIRMA PROFIL

DS klejnsmede

Vi har gennem årene udviklet stor erfaring med servicering og vedligehold af maskiner i fødevareindustrien og lignende virksomheder.

Med mere end 15 års erfaring inden for smede- og maskinbranchen løser vi de fleste opgaver i Jern, rustfrit stål og aluminium til erhvervsvirksomheder og private.

Et godt team!

Vi har dygtige medarbejdere, der supplerer hinanden på en god og effektiv måde. Det sætter os i stand til at løse opgaver for vores kunder der spænder meget vidt.

Maskinparken som vi råder over, er moderne og meget alsidig. Og giver dig sikkerhed for levering af emner til yderst rimelige priser.

Vi har et godt og bredt netværk af dygtige underleverandører, som yder en hurtig og effektiv teknisk hjælp – også ved levering af materialer og reservedele

Den daglige ledelse består af Denis Skovbjerg, der sammen med den dygtige medarbejderstab, altid står klar til et samarbejde med dig.

Så kontakt os i dag og så udarbejder vi gerne et forslag og tilbud til dig.

Samarbejde med Ds-Klejnsmede

Ds-Klejnsmede er en ambitiøs virksomhed med fokus på konstant vækst og innovation. Vi stræber efter at nå nye højder og producere et væld af nye konstruktioner i fremtiden, og vi ser samarbejde som en afgørende faktor for at realisere denne vision.

DS klejnsmede

DIT PROJEKT I FOKUS

LØSNINGER TILPASSET DIG

Vi tilbyder skræddersyede løsninger i jern, rustfrit stål og aluminium til både private og erhvervskunder.
Vi fremstiller alt fra små, detaljerede værker til store, komplekse konstruktioner fra vores veludstyret værksted.

DS klejnsmede

ETHVERT PROJEKT ER UNIKT

DINE IDÈER VORES KOMPETENCER

Hos Ds-Klejnsmede ser vi hvert enkelt opgave som en særlig opgave. Dine visioner kombineret med vores faglige dygtighed sikrer, at vi i fællesskab skaber de mest optimale resultater.

DS klejnsmede

FÅ EN UFORPLIGTENDE SAMTALE

DET ER GRATIS

Benyt vores online tilbudsformular til at indtaste dine specifikationer, ideer og budget. Herefter vil vi tilpasse et tilbud, der matcher dine behov, og tage kontakt til dig.

DS klejnsmede

24 TIMERS
DØGNVAGT

VI RYKKER UD TIL HASTEOPGAVER

Vores 24 timers døgnvagt giver dig tryghed i vished om, at du altid kan få hjælp, hvis der opstår et problem med dine maskiner eller redskaber. Vi har en hurtigt reaktionstid og kan være hos dig inden for kort tid.